Skip to main content

Vaš vstop v poslovalnico KiK

Od strokovnjaka za nakupovanje do strokovnjaka za prodajo. Ali uživate v delu z ljudmi in imate smisel za modo in blago? Potem bi lahko bila ta postaja prava za vas!

Prosta delovna mesta najdete tukaj

Odkrijte delovna mesta

Naše poslovalnice

Ogledalo našega podjetja

Naše poslovalnice so ogledalo našega podjetja. Tu toplo pozdravljamo naše stranke in jim vsak dan poskušamo ponuditi razburljivo nakupovalno izkušnjo. 

Mešanica je tista, ki je pomembna. Ostajamo zvesti naši vlogi vsestranskega podnudnika blaga za vogalom. Od aktualne mode do dekorativnih in gospodinjskih izdelkov. Tukaj lahko vsakdo najde, kar išče. Naš cilj je razveseljevati naše stranke - prijaznost in kakovost po poštenih cenah sta tisto, kar nas loči od drugih. Ni zaman, da pravijo "stranka je kralj".

Vaša priložnost za kariero

Z roko v roki do uspeha

V naših trenutno 61 poslovalnicah po vsej Sloveniji se vedno najde priložnost! 

Da bi vse potekalo gladko, se naši zaposleni vsak dan trudijo na najrazličnejših področjih. Sem sodijo med drugimi naši prodajalci kot tudi vodje podružnic. Poleg tega vedno iščemo zavzete mlade ljudi, ki bodo rasli v naši dinamični ekipi in skupaj s svojimi sodelavci skrbeli za harmonično nakupovalno izkušnjo in zadovoljstvo naših kupcev.

Vse o prijavi

Raziščite

Naše prednosti: kaj vam ponujamo

Varnost na delovnem mestu

Nudimo varno delovno mesto tudi v kriznih časih. Kot hitro rastoče mednarodno delujoče podjetje zagotavljamo stabilna delovna mesta.

Timski duh

Kot ekipa držimo skupaj in vsakega z dobrodošlico sprejmemo v našo veliko KiK družino. Kolegialnost je za nas zelo pomembna. Podpiramo drug drugega in si drug drugemo pomagamo.