Skip to main content

Vaša priložnost, vaš nov začetek

Osrednji steber našega podjetja je več kot 250 zaposlenih – tako v naših poslovalnicah kot na našem sedežu v ​​Mariboru. Zaposlenih ne izbiramo le glede na njihove kvalifikacije, ampak tudi glede na njihovo osebnost.

Čaka vas veliko možnosti

Raziščite

KiK kot delodajalec: Ponudnik priložnosti pomeni...

Raznolikost

Zaradi raznolikosti smo edinstveni: vedno skupaj, a vendar vsak individualno. Vse je odvisno od osebnosti, saj s svojim življenjepisom ne moreš povedati kaj zmoreš.

Ravnovesje dela in zasebnega življenja

Zagotavljamo združljivost družine in dela. V okviru delovnega časa nudimo različne modele skrajšanega delovnega časa.

Cenimo

Enostransko hierarhično razmišljanje je preteklost. Naše raznolike razvojne priložnosti vam dajejo priložnost, da zgodaj prevzamete odgovornost - tudi kot oseba, ki spreminja kariero. Komunikacija v višini oči je naš ključ do uspeha.

Bližina

KiK je vaš delodajalec v soseski. Zahvaljujoč približno 61 poslovalnicam po vsej Sloveniji nas je mogoče najti skoraj povsod.

Poišči poslovalnico

(KiK-) družina

Kot ekipa držimo skupaj in vsakega z dobrodošlico sprejmemo v našo veliko KiK družino. Kolegialnost je za nas zelo pomembna. Podpiramo drug drugega in si drug drugemo pomagamo.

Razvojna priložnost

Ponujamo individualne karierne in razvojne priložnosti, kjer vaša pot ni nujno povezana z določeno kvalifikacijo.

Varnost

Nudimo varno delovno mesto tudi v kriznih časih. Kot hitro rastoče mednarodno delujoče podjetje zagotavljamo stabilnost.

Trajnost

Ljudje in okolje so za nas še posebej pomembni, zato velik pomen pripisujemo trajnosti. Oglejte si naše področje prevzemanja odgovornosti.

Prevzemanje odgovornosti