Skip to main content

Profil podjetja

Predstavljamo evropsko zgodbo o uspehu s skorajda že 4.000. poslovalnicami. Trenutno sodimo med priznane veličine na področju maloprodaje.

Imaš vprašanje? Udobno nas kontaktiraj

Kontaktiraj nas

Kdo smo

Na poti v Evropo

Na mednarodnem področju že 29.000 zaposlenih prispeva k uspehu, kar pomeni, da lahko v prihodnjih letih uspeh še povečamo. Dolgoročni cilj predstavlja 5.000 modernih  poslovalnic po vsej Evropi.

Pri tem nas je vodilni motiv neprestano spremljal: KiK pomeni „Kupec je kralj“. Vodilni motiv smo uspešno ponotranjili že v dvanajstih evropskih državah. Ugodne cene cenijo predvsem družine, mlade mame in očetje, kakor tudi kupci, ki si želijo ugodnih ponudb.

Kaj ponujamo

Moda, gospodinjski in okrasni izdelki ter veliko več

Potrebuješ zase ali za svoje otroke nov outfit? Potem si na pravem mestu! Obišči našo poslovalnico in se prepričaj o bogati ponudbi modnih oblačil odlične kakovosti po ugodnih cenah. Uresniči svoj stil z našim razgibanim modnim asortimanom.

Seveda predstavljamo že veliko več kot pa samo tekstilni diskont. Naš asortiman zajema številne izdelke za tvoj vsakdan, kot na primer okrasni izdelki, igrače, kozmetični izdelki, dodatki, izdelki za bivanje in še veliko več. Naj te naša raznolikost preseneti!

Kaj nam je pomembno

Trajnost sodi k vodilnemu motivu

Ne zavzemamo se samo za visokokakovostne izdelke po potrošniku prijazni ceni, ampak tudi za upoštevanje socialnega in okoljskega standarda. Vsekakor ne izključujemo ugodno in pošteno!

Zavedamo se odgovornosti globalnih dobavnih verig in si želimo preglednega rokovanja z našimi uspehi in izzivi. Veseli smo, da pri tem načrtu predstavljamo del močne mreže, kjer prevladuje predvsem tekstilna panoga.

Ste vedeli?

Že nekaj let aktivno zavzemamo v socilanih projektih. Še posebej pri srcu nam je tesno sodelovanje z državami proizvodnje z namenom trajne podpore tamkajšnijh prebivalcev.

Še več podatkov

Kaj nas odlikuje

Privlačne karierne možnosti

Zavedamo se, da glavni steber uspeha predstavlja 29.000 zaposlenih – tako v naših poslovalnicah, kakor tudi v centrali.

Kot delodajalec ponujamo številne možnosti: poklicne perspektive in zagotovljena delovna mesta, prijetno delovno vzdušje ter tesno povezanost znotraj tima. Sebe opredeljujemo kot delodajalca in istočasno kot ponudnika priložnosti – slednje pomeni, da svoje zaposlene izbiramo ne samo na podlagi izobrazbe, ampak tudi na podlagi njihove osebnosti.

Prosta delovna mesta →