Skip to main content

Naše znamke - za tem stojimo!

Naše znamke so primerne za vse vsakodnevne situacije, saj predstavljajo modnega in pristnega spremljevalca. Od udobnih osnovnih kosov ter vse do modnih izdelkov - pripravljenost na vsako priložnost.

Odkrij raznoliko ponudbo

Poišči sedaj

Velik pomen pripisujemo uravnoteženem in razvijajočem se sortimentu.

Poleg naših znamk so prav tako na voljo številne druge priznane znamke. Vsekakor se v pestri izbiri izdelkov vedno nekaj najde. Ali ležerno, funkcionalno ali modno - na voljo so oblačila za vso družino po ugodni ceni.

Ženske

Janina

Na tem mestu najdeš bogato izbiro ženskih izdelkov v velikostih 36-48. Od osnovnih ležernih ter vse do modnih kosov oblačil - za vsak stil se nekaj najde. Modni sortiment se dopolnjuje s kopalno modo, spodnjim perilom, nočnim perilom ter še veliko več.

 

Otroci

Y.F.K.

Zajema velikosti 128-176. Analogno s sortimentom za mlajše otroke ponuja Y.F.K modo in druge izdelke za starejše otroke in najstnike. Na voljo so hlače, majice in jakne, kakor tudi spodnjice, spodnje majice in kopalna moda.

Ženske in moški

ALL ACC Accessory

Številni modni dodatki čakajo, da se jih odkrije. Kape, šali in čevlji dopolnjujejo ponudbo torbic in denarnic. Znamka ALL ACC Accessory sortimentu ženskih in moških izdelkov dajo piko na i.

Moški

X-MAIL

Ponudba za moške pokriva celotno potrebo po osnovnih ter modnih kosih oblačil in vsekakor tudi po raznih dodatkih. Od spodnjega perila, nogavic in kopalne mode ter vse do hlač iz jeansa, srajc ter torb - vse kar potrebuješ za svoj vsakdan.

Ženske

Janina curved

Ženska ponudba za večje velikosti zajema vse, kar srce poželi. Osnovni in modni kosi oblačil, trendovsko perilo in številni drugi izdelki v velikostih od 48 do 54 čakajo, da se jih odkrije.

Družina

Identic Nature

V tesnem sodelovanju z našimi dobavitelji skrbimo za to, da naši izdelki znamke Identic Nature, ki so namenjeni za vso družino, zajemajo vsaj enega izmed navedenih certifikatov: Global Organic Textile Standard (GOTS)Cotton made in Africa (CmiA), Forest Stewardship Council (FSC®)BLAUER ENGEL ind OEKO-TEX® STANDARD 100. V ponudbi so udobna vsakodnevna oblačila za vso družino in gospodinjski pripomočki.

Mlajši otroci

Kiki & Koko

Zajema velikosti 92-122. Sortiment za mlajše otroke ponuja številne modne izdelke, s katerimi bodo otroci opremljeni od glave do pet. Poleg vrhnjih oblačil, kot na primer hlač, majic in jaken so prav tako na voljo spodnjice, spodnje majice in kopalna moda.

Družina

Ergee

Na tem mestu najdeš vse za svojega dojenčka: oblačila, dodatke, spalne vreče in odeje za dojenčke so le del bogate ponudbe sortimenta znamke Ergee.

Poslovalnica v bližini

Išči poslovalnico