Skip to main content

Ugodna moška moda

Solidna izbira osnovnih kosov oblačil predstavlja temelj vsake garderobne omare. Ugodna moška moda podjetja KiK te bo primerno opremila za vsak letni čas ter za vsako situacijo.

Moška moda v tvoji bližini

Išči poslovalnico

Potrebuješ udobna oblačila za sprostitev na kavču? Tekaške hlače in športne majice predstavljajo odlično izbiro zate! Prav tako potrebuješ nov outfit za pisarno, ki ni preveč ležeren in ne preveč eleganten?

Naše polo majice in srajce predstavljajo zadetek v polno! Od praktičnih kargo hlač ter vse do flanelastih srajc in jesenskih jaken - pripravljenost na vsako priložnost in na vse temperature. Sortiment osnovnih kosov dopolnjuje velika izbira dodatkov kot na primer pasovi ali moške torbe ter ponudba perila, ki je med drugim sestavljena iz bokseric, spodnjic ter spodnjih majic. Zagotovo najdeš primernega spremljevalca za svoj vsakdan - seveda tudi v večjih velikostih.

Prikazani izdelki so zgolj primeri modelov. Ni zagotovljenega jamstva za odprodajo prikazanih izdelkov. Razpoložljive izdelke najdete vsakodnevno v poslovalnicah.