Skip to main content

Udobna oblačila, prisrčni motivi -vse za naše najmlajše

Za brezskrbno odkrivanje sveta naših najmlajših morajo biti oblačila ne samo prikupna, ampak tudi posebej udobna in praktična. Vse te lastnosti ima naša kolekcija oblačil za dojenčke, ki je na voljo skozi vso leto v vseh poslovalnicah.

Poleg mode za dojenčke Vam je na voljo tudi široka izbira pripomočkov za dojenčke, kot na primer tetra plenice, mehke odeje, brisače s kapuco, slinčki in še veliko več.

Za dojenčke želimo le najboljše. Iz tega razloga nam je poleg udobnosti in praktičnosti izjemno pomembna kakovost naših izdelkov. V večji meri našega sortimenta izdelkov za dojenčke najdete oznako Organic Cotton. Pri tem gre za izdelke, ki so narejeni iz bio bombaža. Prav tako se na prodajnih policah nahaja znamka Ergee, ki jo zaznamujejo visokokakovostni materiali in materiali brez škodljivih snovi s prvovrstno obdelavo.

Prikazani izdelki so zgolj primeri modelov. Ni zagotovljenega jamstva za odprodajo prikazanih izdelkov. Razpoložljive izdelke najdete vsakodnevno v poslovalnicah.

Samo najboljše za najmlajše

Sortiment za dojenčke

Ergee

Brisača s kapuco

5,49 €

3-delno pakiranje

Slinček

3,19 €

2-delno pakiranje

Bodiji kratek rokav

4,19 €

Ergee

Mehka odeja za dojenčke

8,49 €

Kakovost nam je pomembna!

Velik pomen kakovosti pripisujemo predvsem pri oblačilih za dojenčke! Že poznaš našo kakovostno znamko Ergee? Več podatkov o znamki Ergee in postopku preverjanja kakovosti je na voljo na našem področju kakovosti.

Odkrij sedaj →

Moda za dojenčke v tvoji bližini

Išči poslovalnico

Ergee

Brisača s kapuco

5,49 €

2-delno pakiranje

Bodiji dolg rokav

4,19 €

2-delno pakiranje

Bodiji kratek rokav

4,19 €

Ergee

Mehka odeja za dojenčke

5,49 €